Ce determină apariția alergiilor la câini și de ce recomandăm hrana hipoalergenică Lenda?

Se întâmplă tot mai frecvent ca alimentele obișnuite să provoace alergii câinilor noștri. La Lenda, am redus la minimum riscul de alergii cu gama LENDA FĂRĂ CEREALE evitând unele dintre ingredientele care pot provoca alergii și adăugând altele care ajută la reducerea răspunsului alergic.

Gama „Lenda fără cereale” NU conține: 1) carne de vită, produse lactate, soia sau grâu;  2) coloranți și conservanți artificiali, arome sau ingrediente sintetizate chimic; 3) cereale (folosim cartofi li cartofi dulci, care sunt mai ușor de digerat decât cerealele).

Gama LENDA FĂRĂ CEREALE

Reduce la minim riscul apariției alergiilor datorită eliminării principalilor factori alergeni.

Alergiile alimentare sunt cauzate de o proteină determinată și sunt tratate în două moduri, în principal:

1. Hidroliză proteică: Acest proces constă în descompunerea proteinei în molecule mult mai mici, cum ar fi aminoacizii. Sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră nu ar trebui să perceapă aceste molecule de proteine minuscule ca o amenințare și, prin urmare, nu ar trebui să  declanșeze o reacție alergică.

2. Eliminarea proteinelor: în rețetele Lenda, eliminăm o proteină care poate provoca un răspuns reactiv și o înlocuim cu o alta de calitate, de exemplu curcan, ton etc. care furnizează toți aminoacizii necesari și se absoarbe mai ușor. Aceasta este cunoscută ca dietă de eliminare.

Pe de altă parte, semnele unei alergii tind să se manifeste ca un proces inflamator, de aceea este important să includem alimente precum krill sau MSM. Aceste produse au un efect antiinflamator natural care atenuează această mâncărime și roșeață iritantă care afectează atât de mult animalele de companie.

Așa cum se obișnuiește la Lenda, prioritatea noastră este sănătatea și bunăstarea prin nutriție; care este o caracteristică unică în toată gama noastră Nature. Aceasta este pregătită având în vedere toate rasele de câini, cu sau fără probleme de sănătate, și se concentrează atent asupra aspectelor zilnice care pot limita și reduce sănătatea și calitatea vieții animalelor de companie.

Ne mândrim că reușim să combinăm ingrediente specifice care ne permit să combatem și să ameliorăm anumite boli și efectele acestora, cum ar fi alergiile, afecțiunile articulare, gastrointestinale, cutanate sau urinare.

Care este „secretul” hranei noastre hipoalergenice?

Includem nucleotide pentru a consolida sistemul imunitar.

Includem nucleotide pentru a consolida sistemul imunitar.

Includem proteine de înaltă calitate din punct de vedere biologic.

Includem chondroprotectori ușor de absorbit, în cantități mari.

Includem MSM, un antiinflamator care previne problemele articulare.

Includem colagen pentru a ajuta la combaterea afecțiunilor articulare.

Hrana hipoalergenică și complet hipoalergenică de la Lenda

O hrană sănătoasă pentru a vă bucura mai mult de prezența animalului tău de companie.

Leave Comments