Avantajele noastre

Folosim rețete originale. Externalizăm producția. Controlăm procesul tehnologic. Testăm produsul final. Garantăm calitatea!

Asemeni majorității companiilor mari din întreaga lume, producția este externalizată către fabrica care are condițiile tehnice și economice cele mai bune pentru dezvoltarea produselor. Astfel, acest sistem ne permite să căutăm alternative și să lucrăm cu diferite fabrici, adaptând fabrica la produsul nostru și nu invers.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Controlăm procesul tehnologic

De la materiile prime și până la produsul final, totul trebuie să fie de la excepțional în sus.

O parte din echipa noastră tehnică / comercială are contact direct și constant cu un grup foarte mare de crescători profesioniști, printre care se numără multi-campioni. Aceștia raportează constant rezultatele produselor, astfel încât să putem detecta rapid orice aspect neconform și să modificăm orice caracteristică specifică dacă apare cazul.

În colaborare cu echipa tehnică a fabricii, materiile prime care urmează să fie utilizate sunt studiate, rețeta este integrată în procesul de producție și se realizează o primă fabricare a produsului. După ce trece primul test de calități fizice / chimice, organoleptice și biologice, îl trimitem echipei noastre de testare, unde se face o monitorizare exhaustivă a produsului și se corectează orice aspect al neconformității.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode