Toate preturile afișate pe site-ul LendaRomânia conțin TVA, iar suma de plată în momentul plasării comenzii este finală.

Plata comenzilor se poate face ramburs (prin numerar curierului care face livrarea produsului) sau online cu cardul de debit/credit, fiind acceptați toți furnizorii importanți de mijloace de plată electronice. În momentul plasării comenzii, după introducerea adresei de livrare, se solicită alegerea modalității de plată: ramburs sau online cu cardul.

Plata ramburs

Se face la livrare, prin numerar, către agentul firmei de curierat.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Modificarea unei comenzi se poate realiza în ziua în care a fost plasată, telefonic la 0724 519 048 sau prin e-mail la contact@lenda.ro. Operatorii noștri vor anula comandă inițială și astfel veți putea lansa o nouă comandă.