De ce folosim carne proaspătă deshidratată în hrana pentru câini și pisici?

Când ne referim la carnea proaspătă deshidratată, cum ar fi carnea de pui deshidratată etc., ne referim la o bucată de pui, de obicei cu os (acesta furnizează calciu, fosfor, magneziu, glucozamină etc.) care a fost uscată și măcinată în făină, eliminându-se cantitățile de apă și grăsimile. Astfel nu mai este necesar să scădem 75% din materia primă nedeshidratată, pentru a cunoaște cantitatea de pui care poate fi folosită în rețetele noastre. Prin comparație, o bucată de carne proaspătă, o dată extrudată, contribuie doar cu 20% din valoarea sa nutritivă.

Tratând astfel carnea, obținem o valoare nutritivă ridicată, deoarece biodisponibilitatea și asimilarea substanțelor nutritive este optimă datorită faptului că în procesul de extrudare nu există pierderi ale aminoacizilor sau a altor substanțe nutritive.

Antonio Moya, managerul de produse la Lenda, ne explică într-un material video tot ceea ce trebuie să știm despre carnea folosită în rețetelor de hrană pentru animalele de companie.

Știați că…

Proteinele sunt un element de bază, și fundamental ale unei diete canine sănătoase și echilibrate. Proteina are mai multe roluri, cum ar fi construirea și repararea mușchilor, formarea de noi celule ale pielii, creșterea părului, creșterea fibrelor musculare și multe altele. De asemenea, ajută la crearea substanțelor chimice ale corpului precum hormonii și enzimele care sunt necesare pentru funcționarea normală. Oferă energie și mențin sistemul imunitar puternic.

În rețetele Lenda pentru câini și pisici, proteinele de origine animală au prioritate față de proteinele de origine vegetală. De reținut: Nu includem niciodată produse secundare și nici hormoni și respectăm animalele folosind doar surse ce exclud cruzimea față de acestea.

Hrana cu conținut bogat de carne de la Lenda

O hrană sănătoasă care echilibrează carnea și grăsimile pentru a-i oferi animalului tău de companie energia de care are nevoie.

Leave Comments