L-Unico, nutriție echilibrată pentru câinii secolului XXI, de la Lenda

L-Unico este elaborat după criterii de nevoi, echilibru și calitate a ingredientelor sale, pentru a menține întotdeauna câinele perfect hrănit și în același timp încântat de de mâncarea lui.

L-Unico oferă cea mai buna nutriție, asigurând sănătatea și vitalitatea pe toată durata de viață a câinelui. Ingredientele sănătoase și un gust apetisant, produc rezultate vizibile asupra stării câinelui.

Adaptat biologic câinilor secolului XXI

Trebuie să avem în vedere starea și stilul de viață zilnic în hrănirea unui câine. Câinii, de obicei, nu fac suficient efort, ceea ce face inutil să includă o dietă hipercalorică și bogată în grăsimi și proteine. Un câine din secolul XXI este departe de a fi asemănător cu un lup, la fel cum un sportiv de elită nu are aceeași nutriție ca un individ cu un stil de viață obișnuit. În prezent, majoritatea câinilor NU au nevoie de o hrănire concepută de lup, deoarece stilul lor de viață, nevoile și cerințele lor nutritive sunt complet diferite.

Ingrediente naturale și selecționate

Gama L-Unico este elaborată cu ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți de sinteză chimică, de aceea câinele dumneavoastră va consuma produse de cea mai bună calitate și va satisface toate nevoile sale într-un mod sănătos.

Carnea ca ingredient principal

L-Unico folosește ca ingredient principal carne cu valoare biologică ridicată. Incluzând proteina animală ca prim ingredient, asigură un aport absolut de aminoacizi pe care câinele nostru îl necesită pentru a se dezvolta pe deplin și pentru a menține o viață naturală și sănătoasă.

Doar cu ulei de pasăre filtrat

L-Unico încorporează DOAR uleiul de pasăre filtrat în formulele sale. Acest ulei face diferența datorită calității sale sublime. Este una dintre cele mai bune componente pentru elaborarea alimentelor uscate pentru câini, spre deosebire de „untul și grăsimea animală”, de origine ieftină și necunoscută. Grăsimea de somon, de asemenea, este adăugată pentru a crește cantitățile de Omega 3 în produsele noastre alimentare.

Cosul tau
0