- 17 %

- 12 %

- 15 %
- 20 %

Gama Lenda Natural

Hrană hipoalergenică completă și echilibrată pentru câini sensibili la alimente, fabricată cu ingrediente naturale de calitate superioară.

- 25 %

Gama Lenda Fără Cereale

Hrană holistică, complet hipoalergenică, fabricată cu ingrediente naturale de calitate superioară.

Conserve Lenda Naturale, fără cereale

Hrană umedă pentru câini (conservă), fabricată cu ingrediente naturale de  calitate superioară.

Hrană câini

Lenda vă oferă o colecție de produse premium pentru prietenii dumneavoastră necuvântători. În funcție de nevoile lor, vă punem la dispoziție mai multe game de produse fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, după cum urmează:

GAMA LENDA NATURAL

Gama Lenda Natural este o gamă de produse care se adresează în mod special câinilor cu o sensibilitate crescută la mâncare și este fabricată nu doar cu scopul de a preveni apariția afecțiunilor medicale, ci și pentru a contribui la ameliorarea acestora. Formulele din această gamă sunt create într-un mod special, ținându-se cont de rasa câinelui și de vârsta lui, astfel încât ele să corespundă nevoilor patrupedului și să-i ofere toate substanțele nutritive de care are nevoie.

GAMA LENDA FĂRĂ CEREALE

Mâncarea fără cereale din Gama Lenda Fără Cereale a fost creată dintr-o nevoie reală a prietenilor noștri necuvântători. Unii câini sunt alergici la cerealele, iar câteva din simptomele pe care le manifestă atunci când consumă mâncare ce nu li se potrivește sunt infecțiile cronice ale urechilor, mâncărimi ale pielii și chiar roșeață. În cazuri mai grave, puteți observa și o decolorare a pielii de pe labe din cauza agresiunii animalului asupra lor, care se luptă pentru a scăpa de mâncărime. Din fericire însă, tratamentul pentru alergia la cereale este unul foarte simplu și tot ce trebuie să faceți pentru a evita complicațiile este să schimbați dieta câinelui dumneavoastră astfel încât ea să nu mai conțină deloc cerealele.

CONSERVE LENDA NATURALE, FĂRĂ CEREALE

Gama de Conserve Lenda Naturale, Fără Cereale este alcătuită din produse sub formă de hrană umedă, ambalate în conserve ermetice pentru ca aromele să se păstreze intacte. Rețetele originale cu ingrediente proaspete și delicioase precum carnea de iepure, pui sau pește și legumele îmbietoare ca morcovii și cartofii fac plăcere oricărui câine indiferent de rasă sau de vârsta pe care o are.

De ce să alegi produse Lenda pentru câinele tău?

Lenda nu pune preț doar pe calitatea ingredientelor utilizate în prepararea hranei de animale, ci și pe efectul lor asupra sănătății canidelor în funcție de rasa și de vârsta pe care o au. Ca și oamenii, fiecare câine are nevoile sale și pentru îndeplinirea lor nu este suficient să se hrănească doar cu mâncare naturală, ci și îndeajuns de nutritivă pentru a-i asigura necesarul de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive de care corpul său are nevoie. În plus, hrana de câini Lenda este și foarte apetisantă! Patrupedelor le place la nebunie să încerce diferitele texturi și apreciază din plin dietă complexă și diversificată pe care le-o puteți asigura cu produse Lenda.

Cosul tau
0