Conserve Lenda naturale, fără cereale

Hrană umedă pentru pisici (conservă), fabricată cu ingrediente naturale de înaltă calitate.

Hrană pisici

Hrana Lenda pentru pisici este alcătuită dintr-o gamă variată și originală de produse pe placul simpaticelor feline. Avem pe de-o parte Gama Originală Lenda Pentru Pisici și pe de altă parte Conserve Lenda Naturale, Fără Cereale, ce conțin hrană umedă, fabricată din ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Gama Originală Lenda Pentru Pisici

În Gama Originală Lenda pentru Pisici vă propunem o varietate de produse pe bază de hrană uscată pentru pisoi, pisici sterilizate, sau pisici tinere și adulte, de orice rasă. Ele sunt fabricate din ingrediente premium care ajută la fortifierea sistemului imunitar al pisicii și datorită nutrienților pe care le conțin, previn apariția unor afecțiuni medicale precum căderea părului sau formarea pietrelor la rinichi. Rețetele acestor produse sunt 100% originale, create special pentru fiecare felină în parte, anume pentru grupa ei de vârstă și condiția ei fizică. De asemenea, nu includ ingrediente cu un potențial mare de declanșare a reacțiilor alergice precum grâul, laptele, carnea roșie sau soia.

Conserve Lenda Naturale, Fără Cereale

Cum vi se pare că sună o porție de vițel cu orez, ton cu creveți, sau calamar? Nu, acesta nu este meniul unui restaurant cu pretenții, ci ingredientele care se găsesc în gama noastră de Conserve Lenda Naturale, Fără Cereale. La fel ca și oamenii, felinele pot avea alergie la unele alimente precum cerealele și dacă afecțiunea nu este ținută sub control, ele pot suferi simptome grave ca pierderea în greutate, mâncărimi, sau chiar tuse violentă. La pisici alergiile apar din senin. Dacă observați că pisica dumneavoastră și-a pierdut brusc interesul față de mâncare sau se comportă diferit față de felul în care v-a obișnuit, există șanse ca acest lucru să se datoreze unei alergii la cereale, ingrediente care se găsesc în majoritatea produselor alimentare pentru animale.

De ce să alegi produse Lenda pentru pisica ta?

Proverbul ești ceea ce mănânci este valabil nu doar pentru oameni, ci și pentru animale. Hrana pe care o consumă felina ta îi influențează procesul de creștere, felul cum se simte și tonusul muscular. Este important ca o pisică să se hrănească în funcție de nevoile sale și nu să mănânce doar pentru a-și satisface foamea. Cu toate că pisicile sunt carnivore convinse, asta nu înseamnă că le este benefic orice tip de carne și nici că sunt complet ferite de alergii doar pentru că acceptă să mănânce orice li se oferă. De aceea, în calitate de stăpâni sunteți responsabili pentru sănătatea pisicii dumneavoastră, iar Lenda vă ajută să-i purtați mai bine de grijă cu hrană nonalergenă, bogată în nutrienți și savuroasă la gust, de cea mai bună calitate.

Cosul tau
0