Gama L-Unico Produs Natural

Nutriție echilibrată, pentru câinii secolului XXI.

L-UNICO SENIOR & LIGHT. Hrană uscată naturală cu aport caloric redus, pentru câini vârstnici sau sensibili

L-Unico Senior / Light este o hrană pentru câini vârstnici și/sau sensibili, bogată în pui și foarte digerabilă. Conține o proteină cu valoare biologică ridicată, care acoperă toate nevoile câinelui adult.

Acest produs are un aport scăzut de calorii și este foarte digerabil. Se dovedește a fi tipul de mâncare perfect pentru acei câini care tind să crească în greutate cu ușurință. Câinii vârstnici au foarte des lipsa de activitate fizică și un proces de digestie slab, prin urmare, vor necesita o digestie ușoară cu calorii scăzute și un produs alimentar cu palatabilitate ridicată.

Nu conține grâu, ovăz, secară sau lactate, ingrediente care provoacă, de obicei, alergii la câini.

30,00 lei 153,00 lei
10,93 lei15,00 lei/kg

2 Kg14 Kg
Clear

2 reviews for L-UNICO SENIOR & LIGHT. Hrană uscată naturală cu aport caloric redus, pentru câini vârstnici sau sensibili

  1. Andrei Draghicenoiu (proprietar verificat)

    Va recomand aceasta mancare pentru caini. Dupa terminarea unui sac de astfel de mancare cainele arata complet diferit. Este mult mai suplu si mai ‘fit’. Pata (mica, aproximativ de dimensiunea unei monezi de 1 ban) cu blana lipsa pe care o facuse de la alergia la alta mancare (Eukanuba Caring Senior Large Breed) a disparut complet (i-a crescut blana la loc). Nu se mai scarpina in urechi (alt semn al alergiei la mancare). Cand pui mana pe caine nu se mai simte ‘sunca’, nu este slab, este exact cum trebuie. Burta nu mai atarna (nu atarna nici inainte asa cum am vazut la alti caini supraponderali, din aceeasi rasa) iar pielea este mai intinsa pe abdomen. Cainele este labrador ciocolatiu (femela) si are 10 ani. Am hranit-o pana acum cu Royal Canin Labrador Retriever, apoi Royal Canin Maxi Adult, Eukanuba Active Adult Large Breed si inailte de Lenda cu cea mentionata mai sus la care a facut alergie. Si la Royal Canin a facut alergie (era prea grasa, mancarea) de aceea am trecut la Eukanuba. De Lenda sunt cel mai multumit…asa cum am mai scris, cainele arata mult mai bine, parca e mai tanar (exceptand incaruntirea barbiei).

  2. Raluca s. (proprietar verificat)

    Este primul sac de mancare Lenda pe care il testez. Bella este o beagle-ita de 8 ani si jumatate si este supraponderala, fiind sterilizata si avand activitate redusa. Aprope am terminat sacul deci are o luna si jumatate de cand am trecut pe acest tip de mancare si cu toate ca ii dau mult sub cantitatea de mancare recomanadata (260 gr /zi ea avand 20 de kg aproape) nu vad nicio diferenta la greutate, din contra pare sa mai fi luat ceva…Este prima mancare uscata la care face nazuri, ea fiind de obicei “aspirator” de mancare… Voi incerca totusi si LENDA ORIGINAL LIGHT, am vazut o recenzie buna a unei doamne cu un beagle…

Add a review

✔ L-Unico este un tip de hrană adaptată biologic nevoilor câinilor din secolul XXI.
✔ Gama L-Unico este elaborată cu ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți de sinteză chimică.
✔ L-Unico folosește ca ingredient principal carne cu valoare biologică ridicată.
✔ L-Unico încorporează DOAR uleiul de pasăre filtrat în formulele sale.

Serviți cantitatea de mâncare (consultați tabelul pentru de mai jos) într-un bol, alături de apă proaspătă disponibila din belșug. Țineți cont de faptul că gramajele prezentate în tabelul de ghidare vor varia în funcție de greutate, nivelul de activitate fizica etc., și există, de asemenea, o componenta variabila legată de individualitatea fiecărui animal. Dacă se face vreo modificare a hrănirii, aceasta trebuie să fie treptată, în decurs de 4 sau 5 zile, pentru a evita apariția unor afecțiuni intestinale.

 

Hrana se poate păstra până la 18 luni în ambalajul original și în condiții ferite de căldură și umiditate excesivă.

 

Greutatea câinelui (Kg)
Cantitate zilnică(g)
4 – 8
140 – 200
8 – 10
200 – 220
10 – 20
220 – 300
20 – 30
300 – 420
30 – 40
420 – 620
40 – 50
620 – 680
50 – 70
680 – 800

Porumb, carne 24% (carne de curcan deshidratată 4%, carne de pasare deshidratată 4%, carne de porc deshidratată, carne de vita deshidratată), orz, ulei de pui rafinat, tarate (sursa de fibre), pulpa de sfecla de zahar (sursa de fibre), boabe de roșcove (Ceratonia silicua), extract de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae-MOS), extract de rădăcină de cicoare (sursa de inulină-FOS), extract de yucca, minerale, extracte din plante medicinale (Rosmarinus officinalis, Melissa officinalis, Cinnamomum verum, Salvia officinalis).

Proteine brute 22%, Uleiuri și grăsimi brute 12%, Cenușă brută 8%, Fibra bruta 3,8%, Calciu 2,1%, Fosfor 1%, Vitamina A 15000 UI / kg, Vitamina D3 1500 UI / kg, Vitamina E (α- tocoferol) 80 mg / kg, Energie metabolizabilă 3337 kcal/kg.

Aditivi nutritivi: Oligoelemente: Cupru (sub forma de sulfat de cupru pentahidrat) 10 mg / kg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) 1,1 mg / kg, Fier (sub forma de carbonat feros) 200 mg / kg, Seleniu (sub forma de selenit de sodiu) 0,16 mg / kg, Mangan (sub forma de oxid de mangan) 25 mg / kg, Zinc (sub forma de oxid de zinc) 115 mg / kg. Aditivi tehnologici: Conservanți și antioxidanți.

Cosul tau
0