Gama L-Unico Produs Natural

Nutriție echilibrată, pentru câinii secolului XXI.

L-UNICO LAMB. Hrană uscată naturală, cu miel, pentru câini tineri și adulți, orice rasă

L-Unico Miel este o hrană pentru câini tineri și adulți (de la vârsta de 12 luni), bogat în miel și extrem de digerabil. Conține o proteină cu valoare biologică ridicată, care acoperă toate nevoile câinelui adult. Acesta garantează o stare fizică excelentă și ajută la menținerea unui sistem imunitar solid.

Carnea de miel contribuie cu o proteină unică de înaltă calitate și face ca rețeta să fie una originală. Ideal pentru a alterna cu alte arome, cum ar fi pui și / sau somon.

Nu conține grâu, ovăz, secară sau lactate, ingrediente care provoacă, de obicei, alergii la câini.

33,00 lei
16,50 lei/kg

2 Kg14 Kg20 Kg
Clear

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Sac

2 Kg, 14 Kg, 20 Kg

5 reviews for L-UNICO LAMB. Hrană uscată naturală, cu miel, pentru câini tineri și adulți, orice rasă

 1. Daniela Cozma

  Super produse.

 2. Mihaela (proprietar verificat)

  Prima comandă pe Lenda, extrem de prompti! Acum, vedem cum agreează nazdravanul meu hrana! Revin , după prima masa :))))!

 3. Turcu Mihaela (proprietar verificat)

  Hrana de calitate, mulțumită si eu, dar mai ales Max!!! :)))) Multumesc Lenda, pentru promptitudine si pentru cuponul de reducere, primit lunar!!!!

 4. drelciuc (proprietar verificat)

  Multumesc pentru promptitudinea dvs,atat eu cat si gasca mea de Ciobanesti Romanesti de Bucovina.Marfa de calitate,felicitari!

 5. drelciuc (proprietar verificat)

  Va multumesc atat eu cat si gasca mea de Ciobanesti Romanesti de Bucovina.Marfa de calitate,felicitari!

Add a review

✔ L-Unico este un tip de hrană adaptată biologic nevoilor câinilor din secolul XXI.
✔ Gama L-Unico este elaborată cu ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți de sinteză chimică.
✔ L-Unico folosește ca ingredient principal carne cu valoare biologică ridicată.
✔ L-Unico încorporează DOAR uleiul de pasăre filtrat în formulele sale.

Serviți cantitatea de mâncare (consultați tabelul pentru de mai jos) într-un bol, alături de apă proaspătă disponibila din belșug. Țineți cont de faptul că gramajele prezentate în tabelul de ghidare vor varia în funcție de greutate, nivelul de activitate fizica etc., și există, de asemenea, o componenta variabila legată de individualitatea fiecărui animal. Dacă se face vreo modificare a hrănirii, aceasta trebuie să fie treptată, în decurs de 4 sau 5 zile, pentru a evita apariția unor afecțiuni intestinale.

 

Hrana se poate păstra până la 18 luni în ambalajul original și în condiții ferite de căldură și umiditate excesivă.

 

Greutatea câinelui (Kg)
Cantitate zilnică(g)
4 – 8
140 – 200
8 – 10
200 – 220
10 – 20
220 – 300
20 – 30
300 – 420
30 – 40
420 – 620
40 – 50
620 – 680
50 – 70
680 – 800

Carne 24,5% (carne de miel deshidratată 6%, carne de porc deshidratată, carne de pasare deshidratată, carne de vită deshidratată), porumb, orz, ulei de pui rafinat 10%, tarate, hemoglobina, pulpa de sfeclă de zahăr, boabe de roșcove (Ceratonia silicua), extract de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae – MOS), extract de rădăcină de cicoare (sursa de inulina-FOS), extract de yucca, minerale, extracte din plante medicinale (Rosmarinus officinalis, Melissa officinalis, Cinnamomum verum, Salvia officinalis).

Proteine brute 25%, Uleiuri și grăsimi brute 14%, Cenușă brută 8%, Fibră brută 3%, Calciu 2,1%, Fosfor 1%, Vitamina A 12500 UI / kg, Vitamina D3 1250 UI / kg, Vitamina E (α-tocoferol) 65 mg / kg.

Aditivi nutritivi: Oligoelemente: Cupru (sub forma de sulfat de cupru pentahidrat) 10 mg / kg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) 1,1 mg / kg, Fier (sub forma de carbonat feros) 200 mg / kg, Seleniu (sub forma de selenit de sodiu) 0,16 mg / kg, Mangan (sub forma de oxid de mangan) 25 mg / kg, Zinc (sub forma de oxid de zinc) 115 mg / kg. Aditivi tehnologici: conservanți și antioxidanți.