Gama Originală Lenda

Mâncare completă și echilibrată pentru câini, produsă cu ingrediente naturale de calitate.

LENDA ORIGINAL STARTER&PREGNANT. Hrană uscată pentru femele în timpul sarcinii și pui aflați în procesul de înțărcare.

O rețetă originală Lenda, hrana completă extrudată STARTER&PREGNANT, este o hrană de câini super-premium, naturală, creată pentru consumul zilnic al femelelor aflate în timpul sarcinii, precum si pentru cățeii aflați în procesul de înțărcare . Oferă o cantitate mare de carne de pui și rață precum și un pachet de protectori pentru articulații și plante medicinale care ajută la prevenirea problemelor articulare și favorizează sistemul digestiv.

Nu conține grâu, lapte, carne roșie sau soia (ingrediente cu mare potenţial alergogen)!

Recomandată pentru femele și căței de toate taliile și toate rasele.

119,00 lei
19,83 lei/kg

6 Kg15 Kg
Clear

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Sac

6 Kg, 15 Kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LENDA ORIGINAL STARTER&PREGNANT. Hrană uscată pentru femele în timpul sarcinii și pui aflați în procesul de înțărcare.”

✔ Sporește imunitatea câinelui și starea generală de sănătate.
✔ Ajută la digestie.
✔ Contribuie la sănătatea dentiţiei.
✔ Ajută la îmbunătățirea mobilității.
✔ Conferă un gust apreciat de către câine.

Trebuie să fie servit uscat, cu apă curată și proaspătă la discreție. Hrana Lenda Original Starter & Preganat este special concepută pentru a satisface nevoile femelelor în timpul sarcinii și a cățelușilor în procesul de înțărcare.
FEMELE GESTANTE: Odată ce sarcina este confirmată, vă recomandăm să începeți să oferiți aceasta hrana cu aproximatv 15 zile înainte de naștere și în timpul alăptării in 3-4 aporturi zilnice, controlând greutatea femelei. Este frecventă pierderea poftei de mâncare cu 2/3 zile înainte de travaliu, câinele evită să mai mănânce pentru a preveni eventuale probleme în timpul travaliului. În timpul alăptării, porțiile zilnice pot fi inmultite, micșorate cantitativ și distribuite in timpul zilei.
PROCESUL DE ÎNȚĂRCARE: Este important să se pregătească porții bine echilibrate și adaptate, pentru a evita îngrașarea puilor și diareea sau fecalele albe tipice atunci când sunt hrăniți excesiv. Crochetele sunt special concepute pentru o hidratare ușoară. Adăugați apă caldă în porția de mâncare, lăsați-o să se umezească și pasați cu o furculiță pentru a obține consistența vizată. Lăsați să se răcească și încercați să serviți atunci când temperatura este similară cu cea a laptelui matern. Reduceți treptat cantitatea de apă adăugată până când cățelul incepe să mănânce hrana uscată. În cazul în care cățelul este hrănit cu o sticlă de hrănire, faceți amestecul cu laptele matern timp de 3-5 zile. Excesul de hrană din fiecare doză ar putea fi furnizat mamei până când va reveni la starea anterioară.

Proteine deshidratate de pasăre (proteină de pui deshidratat min. 65%, proteină de rață deshidratată min. 15%), orez integral, proteină de porumb, cereale hidrolizate, pește deshidratat (somon min. 12%), grăsime de rață, mazăre, drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae, sursa de nucleotide), ulei de somon (acizi Om3, DHA / EPA), ficat de pasăre hidrolizat, substanțe minerale, fibre vegetale, ou deshidratat, taurină, esență de yucca schidigera, plante medicinale (Calendula officinalis, Salvia officinalis, Trigonella foenum-graecum, Anethum graveolens), probiotice FOS si MOS, extract de afine și afine, extract de plante medicinale (Taraxacum officinale, Cichorium inthyvus, Thymus mastichina, Foeniculum vulgare, Silybum marianum, Camellia sinensis, Rosmarinum officinales), complex de condroprotector (clorhidrat de glucozamină, condroitină sulfat), MSM (metilsulfonilmetan), extract de midie cu marginile verzi (Perna canaliculus), antioxidanți naturali, probiotic intestinal pro-microbiota (E.faecium NCIMB 10415 60×106 UFC ).

Proteine brute 33%, uleiuri și grăsimi brute 17%, fibre brute 1,5%, materii anorganice 7,5%, Umiditate 10%, sodiu 0,2%, calciu 1,2%, fosfor 1,1%, Omega 3 0,82%, Omega 6 2,65%, DHA 0,39%,EM: 3685 kcal / kg.

Vit. A 35000 UI/kg, Vit. D3 1850 UI/kg, Vit. E 480 mg/kg, Vit. C 120 mg/kg, Glucosamină 1350 mg/kg, Condroitină 960 mg/kg, Metilsulfonilmetan 710 mg/kg, Esență MLV 13,5 mg/kg, Acizi grași 2,65%, Omega-3 6%, DHA 0,39% , EPA 0,29%, Taurină 1750 mg/kg.