Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru în termen de 14 zile calendaristice, dacă produsele în cauză au fost comandate de către dumneavoastră, în calitate de persoana fizică.

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Din magazinul nostru online, puteți returna orice produs perisabil (hrana pentru animale), în termenul menționat anterior, doar dacă ambalajul nu a fost deschis.

Returul trebuie anunțat pe mail la contact@lenda.ro sau la numărul de telefon 0724 519 048 menționând numele și prenumele, adresa unde s-a livrat, codul produsului și contul IBAN în care doriți să primiți contravaloarea produsului. După trimiterea e-mailului cu informarea despre returnarea produselor, noi vom trimite în cel mai scurt timp curierul rapid la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica în vederea returnării.

Costul Transportului de retur este suportat de compania noastră dacă transportul spre cumpărător a fost plătit de acesta sau este suportat de dumneavoastră dacă transportul inițial a fost gratuit.

Conform OG34/ 2014, dacă doriți să vă RETRAGEȚI DIN CONTRACT, vă rugăm să descărcați formularul (descarcă dând clic aici), să îl completați și să îl trimiteți pe email la contact@lenda.ro.

Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

Atenție! Nu primim colete returnate cu plata ramburs.